The power to arouse curiosity

Je bent succesvol als persoonlijkheid of als zakenvrouw. Om een Top indruk te blijven maken, jezelf neer te zetten als de persoonlijkheid die je bent én om dicht bij jezelf te blijven wil je jouw look mee laten ontwikkelen. 

Veel vrouwen komen bij mij voor persoonlijk make-up advies. Vaak op een moment dat ze toe zijn aan verandering of om een proces van verandering te ondersteunen. 

In de afgelopen 20 jaar is mijn bedrijf - Gigi Bowmer Beauty & Business - uitgegroeid tot hét adres voor make-up advies voor de zakelijke markt. Persoonlijk make-up advies voor ambitieuze (zaken-) vrouwen. Ik zorg ervoor dat jij een Top-indruk maakt zodat je gaat ‘shinen’ en er helemaal voor gaat. High-end top make-up advies waarmee jij jezelf voor de komende tijd op de kaart zet. 
 Boek een Persoonlijk Make-Up Advies van 2 uur. Tijdens een kopje koffie / thee en iets lekkers bepalen we waar jij voor staat en hoe je over wilt komen. Ik breng de look bij je aan en leer je hoe je dit thuis, zelf makkelijk en snel doet. Prijs: vanaf 200,- ex btw.

Wil je de uitgebreide versie; 3 looks waarmee je op alles bent voorbereidt. In alle rust breng je onder begeleiding zelf bijvoorbeeld het andere oog en de andere wenkbrauw aan. 3 uur vanaf 300,- ex btw.
“ Ik geloof dat elke vrouw er zo gaaf uit kan zien als ze werkelijk is! ”

Rock Your Appearance!

Gigi: Ik wil dat jij er fantastisch uit ziet. “In control, happy and full of confidence! Ready to rock the world and get things done!” 
Do you want to look fabulous? 

Send me an email or call me! info@gigibowmer.com +31(6)21541776

Wanneer je helemaal Top voor de schijnwerpers dient te staan op het podium of voor de camera:
Gigi Bowmer op locatie: info@gigibowmer.com +31(6)21541776
Gigi Bowmer
Contactformulier