Make-Up Workshop Bedrijven Oirschot: "Rock Your Team"

Binnen jouw bedrijf is alles aanwezig om succesvol te zijn. Toch blijft de omzet achter. Met de Workshop ‘Personalities’ pak je dit definitief aan. Boek een op maat gemaakte training “Rock Your Team” en scoor winst!

Wanneer je team vol confidence klanten te woord staat, zullen ze een Top-indruk maken. Ze weten hoe een klant aangesproken wenst te worden en leren door te vragen om daarmee Spot-on advies te geven. Ze voelen zich fantastisch en zullen er helemaal voor gaan!

Met als thema ‘Pleasure in Business’ geeft Gigi Bowmer een Make-up workshop waarin de deelneemsters leren om zichzelf neer te zetten als de persoonlijkheid die ze zijn. Ze leren een Top-indruk te maken zodat ze gaan shinen er helemaal voor gaan.

We starten met een hapje en een drankje. Na een kort gedeelte over huidverzorging gaan we stap voor stap een stralende look aanbrengen. Je team voelt zich fantastisch en vol confidence. Vervolgens gaan we met 10 tips aan de slag die allemaal gaan over hoe je klanten aanspreekt en je leert door te vragen.

Wat je leert:
• Met het grootste gemak en ontspannen een klant aanspreken
• Een professioneel praatje aanknopen
• Concrete vragen stellen en doorvragen
• De klant zelf laten aangeven wat de wensen zijn 
Gigi Bowmer
Contactformulier