Workshop bedrijven: "Rock your team"

Binnen jouw bedrijf is alles aanwezig om succesvol te zijn. Toch blijft de omzet achter. Met de Workshop ‘Personalities’ pak je dit definitief aan. Boek een op maat gemaakte training “Rock Your Team” en scoor winst!

Wanneer je team vol confidence klanten te woord staat, zullen ze een Top-indruk maken. Ze weten hoe een klant aangesproken wenst te worden en leren door te vragen om daarmee Spot-on advies te geven. Ze voelen zich fantastisch en zullen er helemaal voor gaan!

Met als thema ‘Pleasure in Business’ geeft Gigi Bowmer een Make-up workshop waarin de deelneemsters leren om zichzelf neer te zetten als de persoonlijkheid die ze zijn. Ze leren een Top-indruk te maken zodat ze gaan shinen er helemaal voor gaan.

We starten met een hapje en een drankje. Na een kort gedeelte over huidverzorging gaan we stap voor stap een stralende look aanbrengen. Je team voelt zich fantastisch en vol confidence. Vervolgens gaan we met 10 tips aan de slag die allemaal gaan over hoe je klanten aanspreekt en je leert door te vragen.

Wat je leert: 
• Met het grootste gemak en ontspannen een klant aanspreken
• Een professioneel praatje aanknopen
• Concrete vragen stellen en doorvragen
• De klant zelf laten aangeven wat de wensen zijn 

Retail training: Make-up training voor parfumerie en schoonheidssalon

Waarom is een Make-up training van Gigi Bowmer zo belangrijk voor je Parfumerie of Schoonheidssalon? Het kan simpelweg je omzet verhogen.

Het team leert tijdens de Make-up training om vol confidence en op een ontspannen manier een klant aan te spreken. Je leert om door te vragen in een gesprek om uiteindelijk een ‘spot-on’ advies te kunnen geven. Vervolgens laat je de klant de voordelen van jouw advies beleven door de resultaten te tonen met korte Tips & Tricks.

Verhoog je omzet met de Retail Make-up training en laat je medewerkers zich fantastisch voelen. Leer je team om Service en beleving tot een ware kunst te verheffen en meer omzet te scoren. Klanten komen met plezier naar de winkel en maken mond-op-mond reclame voor jouw winkel of salon.

Punten die we bijvoorbeeld behandelen:
• Een Lipstick kleur-advies binnen 2 minuten
• Hoe ga je vervolgens van ‘lippen’ naar ‘verzorging’.
• Hoe vraag je concreet naar de huidverzorgingsroutine van een klant
• Hoe help je haar om een optimaal resultaat te bereiken
• Help een klant om snel en simpel bloezende oogleden te verdoezelen of haar ogen te liften
• Wat is het geheim van een makkelijke, ‘on point winged eyeliner’ of ‘smokey eye’?

De Retail training is specifiek voor Parfumerie en Schoonheidssalon. Zelfs jouw best verkopende skin-care medewerker kan een Make-up expert zijn. Neem contact op met Gigi Bowmer voor de op maat gemaakte training ‘Rock Your Team’ en scoor winst! 

Bruidsmake-up van Gigi Bowmer

Je trouwdag is je mooiste dag en meteen ook een ware uitdaging. Emoties, een strakke dagplanning en heel veel fotomomenten. Professioneel aangebrachte Make-up maakt op deze dag het verschil en zorgt dat jij als bruid het stralende middelpunt bent én blijft.

Duur: 1 uur | Locatie: Op locatie | Prijs vanaf: € 325,- ex reiskosten.

Proef Bruidsmake-up

Start voorafgaand aan de bruiloft met een proef Bruidsmake-up. Een feestelijk moment en een onmisbare voorbereiding op je trouwdag. Onder het genot van een kopje koffie of thee met wat lekkers bespreken we waar jij van houdt en welke kant we opgaan. Vervolgens breng ik een schitterende langhoudende look aan waarmee jij ‘wedding-ready’ bent.

Tip! Plan iets leuks na de proef make-up, want je gaat er zo mooi uit zien! Daar wil je zo lang mogelijk van genieten.

Duur: 2 uur | Locatie: In overleg | Prijs: € 200,- 

Recensie bruidsmake-up

"Na een geweldige dag uit met de moeders in Moergestel bij Gigi haar event ruimte aan huis kwam zij op onze grote dag naar Hilversum. 
Wat een geweldige vrouw is dit toch, zo veel enthousiasme voor haar vak en ze verstaat het ook! 
Ik kan iedereen Gigi aanraden en zou zonder te twijfelen zo weer voor haar kiezen!!!"
Linda Broekhof

Bekijk de recensie met foto's op onze Facebook pagina

Gigi Bowmer
Contactformulier