Professioneel Make-Up Advies Waalwijk

Appearances Matter! 
Het is mijn passie om ambitieuze zakenvrouwen een TOP indruk te laten maken. Als Make-Up artist geef ik persoonlijk make-up advies om vrouwen hun ultieme doel te laten bereiken. Rock Your Personality!

Verdieping en empathie zijn twee belangrijke kernwaarden in mijn werk. Door me te verdiepen in wie je bent, wat je belangrijk vindt en hoe je graag over wilt komen, kan ik jouw unieke ik zichtbaar maken. Ik werk samen met jou toe naar het moment waarop jij kan ‘shinen’ en er helemaal voor kan gaan. Why? Because Appearances Matter!
“ In de moeilijkste periode van mijn leven heeft het effect dat ik met make-up kan bereiken mij gered. Beleef wat een vleugje Rock voor jou kan doen. ”

Volg Gigi Bowmer

Gigi Bowmer als spreker

‘Rock Your appearance’
Je carrière gaat als een speer. Het werk stroomt binnen. Tijdens een lange werkdag gaat je make-up nooit lang genoeg mee. Mensen verwachten wel dat je er elk moment van de dag fabulous uitziet. Van afgemat met donkere kringen naar onverwacht shinen in de schijnwerpers! Het verschil zit vaak in kleine dingen die een grote impact hebben. 

Waarom loop je iemand achteloos voorbij en ben je geïntrigeerd door de ander. Wat gebeurt er met jou en met je omgeving als jij jezelf toestaat om er écht voor te gaan, zodat je tegen jezelf kan zeggen: “Dit ben IK, daar ben ik TROTS op en daar ga ik de wereld mee veroveren”. 

Gigi is een enthousiaste en inspirerende spreker die houdt van actie, interactie en humor. Met haar passie voor het vak en haar jarenlange ervaring levert zij een waardevolle bijdrage aan uw evenement. 

Gigi sprak eerder bijvoorbeeld tijdens: Marie-Claire Starters Award, Zot Event. 

Presentatievorm: masterclasses en workshops
Presentatieduur: in overleg
Prijs: Op aanvraag
Gigi Bowmer
Contactformulier