FAQ

 1. Waarom zie ik eerder resultaat bij mijn wimpers dan bij mijn wenkbrauwen?
  Dat komt omdat wenkbrauwhaartjes langzamer groeien dan wimperhaartjes.

 2. Het wimperserum bevat Prostaglandine (hormoon). Kan dat kwaad?
  Nee, dat kan geen kwaad. Prostaglandine is een lichaamseigen hormoon. Dit hormoon werd vroeger gebruikt om “staar” te behandelen. Een positieve bijwerking was dat de wimpers langer werden. Deze ontdekking is doorontwikkeld tot een wimperserum.

 3. Als ik dit wimperserum gebruik, voel ik mijn ooglid een beetje kriebelen. Wat is dat?
  In de eerste week van het gebruik kan het een kriebelend gevoel geven. Dit komt omdat de Prostaglandine de bloedvaatjes wat laat uitzetten. Dat is wat je voelt. Dit gevoel verdwijnt binnen 7 dagen.

 4. Kunnen mijn ogen rood worden?
  Je oogrand kan in de eerste dagen lichtelijk rood worden. LET OP, dit is GEEN irritatie, dit komt omdat je bloedvaatjes wat kunnen verwijden. Dit kan geen kwaad, je hoeft niet te stoppen met het gebruik.

  Wanneer het product in je ogen komt, direct uitspoelen met lauwwarm water.

 5. Wanneer moet ik stoppen met het gebruik van het wimperserum?
  Wanneer je huid ernstige uitslag of jeuk vertoont.

 6. Ik heb contactlenzen. Kan ik het wimperserum gebruiken?
  Ja, gebruik dan Sensitive, de variant voor gevoelige ogen. Het duurt circa 2 weken langer voordat je de eerste resultaten ziet, maar het eindresultaat is gelijk aan het Original serum.

 7. Ik heb een gevoelige huid. Kan ik Dutchess of Beauty gebruiken?
  Ja, gebruik dan Sensitive, onze variant voor gevoelige ogen. Het duurt circa 2 weken langer voordat je de eerste resultaten ziet, maar het eindresultaat is gelijk aan ons Dutchess of Beauty Original serum.

 8. Hoe werkt het wimper serum?
  Het vertraagd de haaruitval van de wimperhaartjes waardoor je wimpers voller worden daarnaast verlengt dit serum de groeifase van de wimperhaartjes zodat je wimpers langer worden.

 9. Wanneer zie ik resultaat?
  Dit is bij iedereen anders. In de regel merk je na 4 tot 6 weken dat je wimpers voller worden. Tussen de 6 en 10 weken zal je ook merken dat de wimpers langer worden. Na 12 weken zal je het maximale effect gaan bereiken.

 10. Moet ik het wimperserum blijven gebruiken?
  Wanneer je de gewenste wimperlengte hebt bereikt, dan 2-3 x per week aanbrengen om het effect te behouden.

 11. Ik gebruik het wimperserum al langere tijd maar het lijkt zijn werking te verliezen.
  Als je te lang het serum dagelijks gebruikt, treedt er op een gegeven moment een verzadingingsfase op. Als je merkt dat het serum zijn werking verliest, adviseren wij 1 tot 2 weken het serum niet te gebruiken. Als je daarna weer begint zie je dat het serum weer werkt.

 12. Ik gebruikte eerst een ander merk, maar kan ik gewoon overstappen?
  Ja, dat kan zeker. Je kunt van de ene op de andere dag overstappen. Houd er wel rekening mee dat in sommige gevallen er een vorm van shedding kan optreden. Dit heeft te maken met een verschillend prostaglandinepercentage in de verschillende serums. Lees hier meer over shedding.

 13. Ik heb wimperextensions. Kan ik jullie wimperserum dan ook gebruiken?
  Ja, dat kan. In nagenoeg alle gevallen kun je het serum gebruiken. Bij ons zijn er tot nu toe geen gevallen bekend dat bepaalde merken niet samengaan met ons serum. Vraag bij twijfel bij de lijmfabrikant na of hun lijm gecombineerd kan worden met wimperserums.