Wenkbrauwen bepalen voor 70 % de uitstraling van je gezicht. Één haartje meer of minder maakt al een groot verschil. Hoe zorg je voor een lift, zet je ze mooi aan en regel je bijvoorbeeld natuurlijke, feathery eyebrows. Hoe voorkom je Insta brows, potloodstrepen of vragende bogen boven je ogen. Leer wat wel en wat niet te epileren en hoe je wenkbrauwen op de voor jou best passende manier aan te zetten en te vervagen.

Eyes: je bent klaar met iedere dag maar weer hetzelfde. Laat je inspireren. Van sprankelende kleuren tot de mooiste nudes. Smoky eyes, eyeliner made easy en misschien zelfs een wing of een klein liftend puntje in de buitenooghoek dat zorgt voor een moderne, liftende twist. Hou je meer van natuurlijk? Wat maakt oogmake-up langhoudend, het geheim van lange wimpers; we gaan er mee aan de slag.

Plan deze dag iets leuks want je gaat er geweldig uitzien.

Na koffie / thee en iets lekkers demonstreert Gigi de nieuwste tips en technieken. Je krijgt persoonlijk advies en gaat, onder begeleiding, zelf aan de slag. Hierdoor zal ‘thuis’ applicatie nog beter gaan. Inclusief hapjes, drankjes en een leuke attentie.