Make-up Masterclass Back to Business ism Witkamp Events.

Gigi laat zien wat joú uniek maakt! Jezelf zijn: een krachtige professionele én eigen uitstraling. Ook tijdens je online webmeeting.

Exclusieve Masterclass zakelijke make-up.

Back to Business speciaal voor jou!

Ivm RIVM maatregelen is deze masterclass geschikt voor max 4/6 dames . De studio van Gigi is ruim genoeg om dit aantal dames te ontvangen.

Wat kan wel en wat is vooral niet gewenst. Terug naar kantoor, afspraak buitenshuis en presentaties op locatie. Hoe heb je onmiddellijk de aandacht, sta je er als de persoonlijkheid die je bent en blijf je in control?

Je belangrijke presentatie op boardroom niveau tegemoet treden, glimmend met rode vlekken in je gezicht en uitgelopen ooglook verklapt dat je niet professioneel genoeg bent.

Je online sessies blijven een vast gegeven in de toekomst. Je zoekt tips hoe je er net even wat bruisender en in control uit kunt zien. Makkelijk, mooi en in een handomdraai aangebracht.

Of je bent gewoon toe aan een super fijne, inspirerende masterclass die je laat bruisen en shinen.

We gaan aan de slag met de nieuwste tijdloze najaars tips en technieken. Huidverzorging op het hoogste niveau; het geheim van een mooie, langhoudende look, is een goed verzorgde huid.

Tijd om na de zomer op een andere tint foundation over te stappen, welke is voor jou de beste. Statement liftende wenkbrauwen. Ogen mooi natuurlijk of luchtig chique sprekend.

Met niet te versmaden Parijs- en Frankrijk tips van Patricia Witkamp, lunch by @saranne, een feestelijke toast én een hele fijne gift. Schrijf je snel in via:

 

 

Voor vrouwen die weten hoe belangrijk het is om er goed uit te zien.

In welke situatie dan ook. Gala of spijkerbroek. Altijd stevig je in je schoenen. Of op je pumps.

Vrouwen die succesvol zijn en een topindruk willen blijven maken. Die hun look willen laten mee ontwikkelen met de tijd en huidige trends. Vrouwen die weten dat communicatie van wie je echt bent, doorslaggevend is. En dichtbij zichzelf willen blijven.

Voor ambitieuze vrouwen die zich realiseren dat het niet alleen om de kennis en expertise gaat die je te bieden hebt, maar ook over hoé je dat laat zien door je uiterlijk.

Voor vrouwen die aan de buitenkant willen laten zien wie ze aan de binnenkant zijn.

Zodat je binnenkant synchroon loopt met je buitenkant.

Het beste uit jezelf halen altijd: op doordeweekse dagen, werkdagen, presentatiedagen èn feestdagen.

Hoe zie jij eruit tijdens je online meeting? Door tussenkomst van de camera valt 70 % van je uitstraling weg. Ook hier help ik je op een passende manier jezelf te zijn. I am on your side! aldus Gigi Bowmer.

Welkom in de studio van Gigi Bowmer

Inloop om 9.45 uur met koffie / thee en iets lekkers.

Aanvang Masterclass 10.00 uur. Na een kort gedeelte over huidverzorging, gaan we stap voor stap aan het werk en brengen we een stralende look aan. Je voelt je fantastisch en vol (zelf)vertrouwen.

Gigi demonstreert ieder onderdeel, je krijgt persoonlijk advies en gaat vervolgens zelf aan de slag. Zo zal applicatie thuis nog makkelijker, mooier en sneller gaan.

We genieten van een heerlijke lunch en sluiten af met een feestelijk, aangekleed glaasje. Alle catering wordt verzorgd door top patisserie Saranne te Oisterwijk, voor meer informatie zie:

Website Saranne

Meer weten over Gigi Bowmer?

LinkedIn profiel Gigi Bowmer

Website Gigi Bowmer Beauty and Business

De organisatie is in handen van Patricia Witkamp van Witkamp Events

LinkedIn profiel Patricia Witkamp

Website Witkamp Events

Met al het geleerde wil je natuurlijk thuis aan de slag. Aan het eind van de Masterclass bestaat de gelegenheid om producten van La Biosthétique aan te schaffen, voorzien van een gift.

Indien van toepassing kan een zakelijke factuur voor je opgesteld worden. De verkoop van producten staat NIET centraal tijdens deze Masterclass: het juiste ADVIES echter wel!

Vragen en/of onduidelijkheden? Neem dan gerust even kontakt op!