Make-up Masterclass Glamour et Apéro ism Witkamp Events.

Glamour & Apéro : een Masterclass Make-Up op de vrijdagmiddag ! Jij leert in een handomdraai hoe jij klaar bent voor de avond of borrel…

Over dit evenement

Leer hoe je makkelijk en snel je look aanpast van werk naar borrel of netwerk event.

 

Glamour & Apéro

Welkom in de studio van Gigi Bowmer – het middagprogramma ziet er als volgt uit:

Inloop om 13.45 uur met koffie / thee en iets lekkers.

Aanvang Masterclass Glamour & Apéro start om 14.00 uur met een heerlijk verwenmoment (we houden het nog even geheim…) en aansluitend worden de oogmaskers aangebracht.

Oogmaskers met de nieuwste cellulaire technologie van LaBiosthetique: liftend, hydraterend en een vermindering van eventuele zwellingen en donkere kringen. Plumpling effect gegarandeerd ! Relaxen to the max.

Tijdens de masterclass ligt de nadruk niet op je huidverzorging maar op hoe jij ‘in een handomdraai’ je look verandert zodat je voor je avondafspraak de juiste frisse en stylish uitstraling hebt.

Er volgt een Apéro ooglook en je krijgt persoonlijk advies van Gigi. Vervolgens ga je zelf aan de slag nadat je geinformeerd bent over de laatste trends en speciale Apéro looks. De mooie filmbeelden staan al voor je klaar.

We kijken naar je make-up look zoals jij die nu draagt. Je krijgt persoonlijke tips;  nèt even anders en verrassend. Rekening houdend met jouw wensen, waar jij je prettig bij voelt.

Na je ogen gaan we de huid laten shinen en aan de slag met een speciaal serum uit de lijn van LaBiosthetique. Ook wordt de blush niet vergeten.

Brows and lips bewaren we voor het laatst.

15.30 uur : tijd voor een glaasje in de handen !

Mooi verzorgde handen zijn een sieraad voor de vrouw, zeker tijdens de Apéro. Ook je handen vertellen wie je bent. We gaan ze op een bijzondere manier verwennen.

Patricia geeft een Franse touch aan deze unieke Masterclass en vertelt je ‘alle ins and outs van de Franse Apéro’ ! Natuurlijk onder het genot van een heerlijk glaasje, een hapje en bijpassende filmbeelden en muziek.

Een leerzaam rust én verwenmoment voor jezelf waarbij je ook nog eens kan netwerken.

Afsluiting 17.00 uur : jij kan door naar je volgende afspraak: jij kan door naar de Apéro

Natuurlijk ga je naar huis met een goodiebag

Prijs; 149,50 ex en 180,90 inclusief.

Voor vrouwen die weten hoe belangrijk het is om er goed uit te zien.

In welke situatie dan ook. Gala of spijkerbroek. Altijd stevig je in je schoenen. Of op je pumps.

Vrouwen die succesvol zijn en een topindruk willen blijven maken. Die hun look willen laten mee ontwikkelen met de tijd en huidige trends. Vrouwen die weten dat communicatie van wie je echt bent, doorslaggevend is. En dichtbij zichzelf willen blijven.

Voor ambitieuze vrouwen die zich realiseren dat het niet alleen om de kennis en expertise gaat die je te bieden hebt, maar ook over hoé je dat laat zien door je uiterlijk.

Voor vrouwen die aan de buitenkant willen laten zien wie ze aan de binnenkant zijn.

Zodat je binnenkant synchroon loopt met je buitenkant.

Het beste uit jezelf halen altijd: op doordeweekse dagen, werkdagen, presentatiedagen èn feestdagen.

Hoe zie jij eruit tijdens je online meeting? Door tussenkomst van de camera valt 70 % van je uitstraling weg. Ook hier help ik je op een passende manier jezelf te zijn. I am on your side! aldus Gigi Bowmer.

 

Welkom in de studio van Gigi Bowmer

Meer weten over Gigi Bowmer?

LinkedIn profiel Gigi Bowmer

Website Gigi Bowmer Beauty and Business

 

De organisatie is in handen van Patricia Witkamp van Witkamp Events

LinkedIn profiel Patricia Witkamp

Website Witkamp Events

 

Met al het geleerde wil je natuurlijk thuis aan de slag. Aan het eind van de Masterclass bestaat de gelegenheid om producten van La Biosthétique aan te schaffen, voorzien van een gift.

Indien van toepassing kan een zakelijke factuur voor je opgesteld worden. De verkoop van producten staat NIET centraal tijdens deze Masterclass: het juiste ADVIES echter wel!

Vragen en/of onduidelijkheden? Neem dan gerust even kontakt op!