Masterclass zakelijke make-up. Business ready à la Française ( zowel offline als tijdens je online meeting). 

Jezelf opnieuw uitvinden of een update van je huidige look. Bruisend vol energie door de nieuwste herfst tips. 

Altijd elegant, effortless met een jaloersmakende stylish ‘je ne sais quoi’. Hoe doen ze dat toch die Parisiennes en Françaises?

Een geraffineerde, schijnbaar onzichtbare no make-up look met een rode mond, of zachte tint wanneer dat je voorkeur heeft. Langhoudend. Sprekende ogen in een handomdraai.

Ontvang als gift een make-up penseel en Estée Lauder lipstick cadeau!

Zwarte vloeibare eyeliner kan mooi zijn maar is vaak moeilijk aan te brengen  en is niet altijd de beste kleur. Dat kan makkelijker. Een sprekend accent langs de wimperrand waarmee je je oog lift en pit geeft. In welke kleur dan ook. Leer een geraffineerde Franse eyeliner aan te brengen en krijg het penseel cadeau.

Je zult versteld staan van de verbluffend makkelijke nieuwe techniek en de sprekende zachtheid van je look. Hier is ieder vrouw mooi mee. En dat in een handomdraai.

Meld je aan voor deze masterclass met Franse verleidingen in samenwerking met Witkamp Events

Gigi Bowmer heeft sinds kort haar eigen penselenlijn en kom jij naar deze Masterclass dan krijg je 1 van de penselen CADEAU.

Een stralende, relaxte, en langhoudende look. Leer, in alle rust, hoe je in een handomdraai een top indruk maakt. Met behulp van de nieuwste tips en najaarstinten.

Een mooie, natuurlijke foundation met glow, in de juiste kleur. Ogen die overbrengen waar jij voor staat. Sprekend of zacht. Statement wenkbrauwen en lippen in een heerlijke nieuwe tint.

Ivm RIVM maatregelen is deze masterclass geschikt voor max 5/6 dames . De studio van Gigi is ruim genoeg om dit aantal dames te ontvangen.

Welkom in de studio van Gigi Bowmer

Inloop om 9.45 uur met koffie / thee en iets lekkers.

Aanvang Masterclass 10.00 uur. Na een kort gedeelte over huidverzorging, gaan we stap voor stap aan het werk en brengen we een stralende look aan. Je voelt je fantastisch en vol (zelf)vertrouwen.

Gigi demonstreert ieder onderdeel, je krijgt persoonlijk advies en gaat vervolgens zelf aan de slag. Zo zal applicatie thuis nog makkelijker, mooier en sneller gaan.

In samenwerking met https://www.witkampevents.nl/

We genieten van een heerlijke Franse lunch en sluiten af met een feestelijk, aangekleed glaasje. Alle catering wordt verzorgd door top patisserie Saranne te Oisterwijk.