Professioneel zichtbaar, on- en offline. Bruisend je persoonlijkheid uitdragen levert op. Ondernemerscoach Kelly Weekers:’Je wordt pas gevonden als je jezelf unieker neerzet’. Weg met onbewust misplaatste bescheidenheid, daar bewijs je niemand een dienst mee. Maak duidelijk waarom ze jóu moeten hebben.

Een stralende, relaxte, en langhoudende look. Leer, hoe je in een handomdraai een top indruk maakt. Met behulp van de nieuwste tips en kleuren. Een mooie, natuurlijke foundation met glow, in de juiste tint. Ogen die overbrengen waar jij voor staat. Sprekend of zacht. Statement wenkbrauwen en lippen in een heerlijke nieuwe shade. Voor vrouwen die weten hoe belangrijk het is om er goed uit te zien. In welke situatie dan ook. Gala of spijkerbroek. Altijd stevig je in je schoenen. Of pumps. Vrouwen die succesvol zijn en een topindruk willen blijven maken. Die weten dat communicatie van wie je echt bent, doorslaggevend is. En dichtbij zichzelf willen blijven. Voor ambitieuze vrouwen die zich realiseren dat het niet alleen om de kennis en expertise gaat die je te bieden hebt, maar ook over hoé je dat laat zien door je uiterlijk. Voor vrouwen die aan de buitenkant willen laten zien wie ze aan de binnenkant zijn.  Het beste uit jezelf. Op doordeweekse dagen. Werkdagen. Presentatiedagen. Datedagen.

Hoe zie jij eruit tijdens je online meeting? Door tussenkomst van de camera valt 70 % van je uitstraling weg. Ook hier help ik je op een passende manier jezelf te zijn. I am on your side!

Inloop om 9.45 uur met koffie / thee en iets lekkers.
Aanvang Masterclass 10.00 uur. Na een kort gedeelte over huidverzorging, gaan we stap voor stap aan het werk en brengen een stralende look aan. Je voelt je fantastisch en vol vertrouwen.
Gigi demonstreert ieder onderdeel, je krijgt persoonlijk advies en gaat vervolgens zelf aan de slag. Zo zal applicatie thuis nog makkelijker, mooier en sneller gaan.
We genieten van een heerlijke lunch verzorgd door @Saranne en sluiten af met een feestelijk, aangekleed glaasje.