Als visagist gespecialiseerd in persoonlijk make-up advies voor de zakelijke markt werk ik met en voor ambitieuze vrouwen. De afgelopen 24 jaar is mijn bedrijf uitgegroeid tot hét go-to adres in de Benelux voor vrouwen die hoge eisen stellen aan professionaliteit en effectiviteit en daarbij dicht bij zichzelf willen blijven. Eisen waarin ik mezelf herken.

Mijn passie zit er in te laten zien hoé goed je bent. Ik wil dat mensen, zodra ze je zien denken: “Dát is een interessante persoonlijkheid, ik ben benieuwd wat ze te vertellen heeft.”

Make-up als communicatietool, effectief ingezet voor jou en de situatie, daar word ik super blij van. En mijn klanten ook.

Mensen ervaren mij als professioneel, tactvol en liefdevol en met een hoge mate van integriteit. Maar lees vooral wat anderen over mij zeggen.

Ik werk vanuit mijn sfeervolle studio in Nederland, in het midden van de Benelux.  Daarnaast werk ik in company op locatie, zowel nationaal als internationaal.

In de moeilijkste periode in mijn leven heeft het effect dat ik met make-up kan bereiken, mij gered. Beleef wat het voor jou kan doen.

Voor Estée Lauder verzorgde ik masterclasses en PR-events in onder andere Nederland, Dubai, Brussel, Wenen en Parijs. Ik heb mee gewerkt aan exclusieve events zoals tijdens de make-up samenwerking van Estée Lauder en Courrèges in Parijs met VIPS als Suzy Menkes. Ik mocht de make-up verzorgen van Camille Charriere van Camille et les Garçons. Spannend en uitdagend om te doen.

Voor La Biosthétique Paris verzorg ik trainingen en masterclasses.

Of het nu om grote of om kleine events gaat, ik verheug mij altijd op bijzondere ontmoetingen met fijne mensen en ‘lift’ ze omhoog naar een nieuw level van zichtbaarheid.