Als visagist gespecialiseerd in persoonlijk make-up advies voor de zakelijke markt werk ik met en voor ambitieuze vrouwen. De afgelopen 20 jaar is mijn bedrijf uitgegroeid tot hét go-to adres in de Benelux voor vrouwen die hoge eisen stellen aan professionaliteit en effectiviteit en daarbij dicht bij zichzelf willen blijven. Eisen die ik overigens ook aan mijzelf stel. (Elke vrouw verdient het om gezien te worden, zo is mijn overtuiging.) En je bent goed zoals je bent.

Mijn passie zit er in te laten zien hoé goed je bent. Dat mensen zodra ze je zien denken: “Dát is een interessante persoonlijkheid, ik ben benieuwd wat ze te vertellen heeft.” Make-up als communicatietool, effectief ingezet voor jou en de situatie, daar word ik Super blij van. En mijn klanten ook. Mensen ervaren mij als professioneel, tactvol en liefdevol en met een hoge mate van
integriteit. Maar lees vooral wat anderen over mij zeggen. Ik werk vanuit mijn eigen studio in Nederland, in het midden van de Benelux én op locatie, regionaal en internationaal.

In de moeilijkste periode in mijn leven heeft het effect dat ik met make-up kan bereiken, mij gered. Beleef wat het voor jou kan doen.

Voor Estée Lauder verzorgde ik masterclasses en PR-events in onder andere Nederland, Dubai, Brussel, Wenen en Parijs. Ik heb mee gewerkt aan exclusieve events zoals tijdens de make-up samenwerking van Estée Lauder en Courrèges in Parijs met VIPS als Suzy Menkes. Ik mocht de make-up verzorgen van Camille Benaroche van Camille et les Garçons. Spannend en uitdagend om te doen.

Maar of het nu om grote of om kleine events gaat, ik verheug mij altijd op bijzondere ontmoetingen met fijne mensen en ‘lift’ ze omhoog naar een nieuw level van zichtbaarheid.