Workshops & Trainingen

Wat gaan de trends dit voorjaar zijn en wat staat jou het best? Om een tipje van de sluier op te lichten: we gaan voor een sprankelend, stralend en verleidelijk voorjaar. Tijdens de workshop tonen we een zinderende trendview waar je helemaal blij van wordt. Ongelooflijk mooie, verrassende tinten. Met de handigste, snelle tips dompel jij je onder in het nieuwe kleurenpalet. Van natuurlijk tot adembenemend tof. Leer hoe je de mooiste, zonnige glow aanbrengt en je look laat stralen.
Een mooie natuurlijke, of afhankelijk van je smaak, sprekende daglook. Langhoudend. Makkelijk en snel zelf aan te brengen. Een update van je look of compleet wat anders. Leer hoe je in een handomdraai stralend voor de dag komt. Wat is het geheim van een no make-up look, hoe verdoezel je donkere kringen. Wat te doen bij hangende, of liever bloesende oogleden en hoe zorg je bijvoorbeeld voor een lift.
Time to Shine! Een mooie natuurlijke of, afhankelijk van je smaak, sprekende daglook. Die langhoudend is én makkelijk, snel zelf aan te brengen. Een update van je look of compleet wat anders. Hoe doe je dat. Leer hoe je in een handomdraai stralend voor de dag komt.