Workshops & Trainingen

Masterclass zakelijke make-up. Business ready à la Française ( zowel offline als tijdens je online meeting). Jezelf opnieuw uitvinden of een update van je huidige look. Bruisend vol energie door de nieuwste najaars tips. Altijd elegant, effortless met een jaloersmakende stylish ‘je ne sais quoi’. Hoe doen ze dat toch die Parisiennes en Françaises? Een geraffineerde, schijnbaar onzichtbare no make-up look met een rode mond, of zachte tint wanneer dat je voorkeur heeft. Langhoudend. Sprekende ogen in een handomdraai.
Laat je inspireren. Van sprankelende kleuren tot de mooiste nudes. Smoky eyes, eyeliner made easy en misschien zelfs een wing of een klein liftend puntje in de buitenooghoek dat zorgt voor een moderne, liftende twist. Wenkbrauwen bepalen voor 70 % de uitstraling van je gezicht. Leer hoe je wenkbrauwen op de voor jou best passende manier aan te zetten, te liften en te vervagen. Met onmisbare epileertips.
In feestelijke Kerstsfeer leer je de mooiste looks aanbrengen. En hoe je in no time switcht van home / office naar borrelklaar. Verrassende kleuren, handige looks.
In feestelijke Kerstsfeer leer je de mooiste looks aanbrengen. En hoe je in no time switcht van home / office naar borrelklaar. Verrassende kleuren, handige looks. Heerlijke hapjes en drankjes en leuke gift.