De (on-)zin van nagelriemolie. Jaren geleden was ik braaf begonnen; liefst 2 x per dag m’n nagelriemen inmasseren met nagelriemolie. Toen het flesje leeg was werd het keurig vervangen. Daarna kwam de klad erin. Want eigenlijk vond ik het wat plakkerig, twijfelde ik over de werking én het leek of m’n nagellak minder goed bleef zitten…

Ietwat gedwongen door Covid bezit ik inmiddels zelf een nagellamp wat enorm handig blijkt te zijn. Ik heb zelfs een eigen systeem bedacht waardoor al m’n geweldige tinten ‘normale nagellak’ hiermee gebruikt kunnen worden. Van tijd tot tijd is het heerlijk om even ‘geen’ perfect gekleurde nagels te dragen. Het bleek dat, ondanks handcrème, m’n nagels enorm droog waren geworden. Via La Biosthetique Paris ontdekte ik een nieuwe nagelriemolie. Na deze, met gezonde argwaan, uitgebreid getest te hebben is het mijn nieuwe verslaving. Deze is intens verzorgend zonder vet te zijn, het tast je nagellak niet aan, geeft verfijnd mooi verzorgde nagelriemen en een gezond nagelbed. Ben je benieuwd geworden en wil je dit ook – met de elegantie van Parijs en de precieze ambacht en perfectie van Duitsland? Stuur me een DM.

 

X Gigi.