Ik heb niks met zo’n wing… Denk jij direct aan Amy Winehouse-achtige resultaten?

Een rockchicklijn van jewelste. Zwart, zwaar en zwoel. Het stond haar geweldig. Zo heftig hoeft het niet. Een geraffineerde wing à la nu staat ook jou verleidelijk, pittig en chic sportief.

Hoe dan? Wanneer je geen 16 meer bent, ga je voor wat anders dan een zwarte vloeibare liquid eyeliner. Dat is gedoe en maakt op een gegeven moment hard en oud. Vloeibare eyeliner hoort, buiten de catwalk of hippe scene, alleen op het bovenste ooglid. Op het onderste ooglid maakt het je ogen kleiner.

Goed nieuws; een verfijnde wing ̶ een heel klein opgaand puntje aan de buitenkant van je oogpotlood ̶ zal je fantastisch staan en je brengt hem, na wat oefenen, in een handomdraai aan. Het geheim zit ‘m in de textuur en het penseel dat je kiest. Bevochtig je poeder oogschaduw of kies een crème oogschaduw als Silky eyes van La Biosthetique; die als een gel over je oogleden glijdt.

Tip: breng aan zonder je ogen te sluiten. Wanneer je dat wel doet, span je een spiertje aan dat een ribbellijn geeft.

Bijkomende voordeel van je wing: het lijkt een extra wimper die je ogen lift. Ben je benieuwd of het wat voor jou is? Jazeker en ik kan het je leren! Het is een geweldige zomerlook.

Stuur me een e-mail, ik help je graag.