Op LinkedIn passeerde een tekst waarin als post lockdown voordeel werd geroemd dat na de make-up loze thuiswerk periode dit naar kantoor kon worden doorgetrokken. Voordeel; snel klaar en nog meer jezelf zijn..

Groot gelijk wanneer je niets met make-up hebt en dat zo wilt houden.

Het nog meer jezelf zijn en ‘ze nemen me maar zoals ik ben’ standpunt is een interessante. Doe vooral waar jij je goed bij voelt.
Realiseer je ook dat de werk- en privé jij, verschillende modussen zijn. Wanneer je op topniveau mee wilt draaien is het helpend je zo ook te presenteren.

Passend, tot in de puntjes verzorgd zet een ander beeld neer en maakt het zakelijke verschil. In 1 klap maak je duidelijk dat jij staat voor kwaliteit, dat je de ander serieus neemt, dat men te maken krijgt met een topondernemer en op wat voor niveau jij opereert. Serious business met pit en flair. Het brengt je in de juiste mindset en levert bewezen meer op.
En wanneer je klaar bent trek je lekker wat anders aan en kun je overall in de relaxmodus.

Jezelf zijn heeft niets te maken met wel of geen make-up dragen. Rode vlekken en donkere kringen benadrukt door kunstverlichting haalt je zelfvertrouwen en professionaliteit snel naar beneden. Wellicht wordt niet recht in je gezicht gezegd, maar helpend is het niet.

Ben jij je ooit wild geschrokken van lelijke foundation of andere foute make-up? Grote kans dat het verkeerd geadviseerd, slecht gekozen of niet goed aangebracht was. Of dat het misgaat bij de huidverzorging.

Ik kan je leren hoe je een succesvolle no make-up look aanbrengt of bijvoorbeeld 1 onderdeel laat shinen en juist meer jezelf bent door je persoonlijkheid te benadrukken.

Ik help je graag! Stuur me een e-mail.