Vandaag 22 jaar geleden stond ik bij de KvK om m’n bedrijf op te starten. Van heel klein met make-up adviezen en workshops vanuit de boerderij, doorgegroeid naar m’n geweldige visagie studio.

Opererend in de Benelux, mag ik ook vanuit heel de Benelux, ondernemende en ambitieuze vrouwen in Moergestel ontvangen. Veel vrouwen komen bij mij wanneer ze staan voor een verandering of om een verandering te ondersteunen. Samen zetten we de schouders eronder en zorgen dat jij gaat shinen. #gigihasyourback.

Flexibel meebewegend nu ook gespecialiseerd in inCompany training en online make-up advies. Zodat jij bijvoorbeeld als dagvoorzitter, spreker of trainer beslagen ten ijs komt. Of wanneer je gewoon wilt leren hoe je jezelf opmaakt. Welke kleuren je staan. Hoe je deze aanbrengt en zorgt dat het blijft zitten.

Wanneer je eens wat anders wilt en ook benieuwd bent naar hoe je, in een handomdraai zorgt voor een lift.

Maak kennis met m’n vegan make-up penselen. Handgemaakt in Duitsland, het neusje van de zalm op het gebied van Toray haar. Ieder haartje heeft dezelfde schubben als jouw haar waardoor make-up texturen perfect opgenomen worden. Én ieder haartje heeft een geheugen waardoor ze, droog of nat gebruikt, altijd weer mooi terug in vorm komen.

22 jaar met geweldige vrouwen, door dik en dun, in goede en uitdagende tijden.

Dankjewel aan de duizenden vrouwen waarmee ik tot nu toe heb mogen werken. Én aan het netwerk om me heen zonder wie het er heel anders uit zou hebben gezien.