Korte wimpers, gapende gaten, niet heel lange wimpers, door de jaren heen steeds minder wimpers, een vermoeide blik, bloezende oogleden, een ietwat kale uitstraling, weinig impact met je oogopslag, een fletse blik.

Wimpers geven uitstraling. In deze periode waarin de ‘no make-up make-up look’ met stip op nr. 1 staat, zijn sprekende wimpers onmisbaar. Wimperextensions scoren enorm hoog op de high maintenance ladder en veranderen je blik te veel, net als aanplakwimpers.

Mooi lange wimpers, die van jezelf, geven een onmiddellijke lift, halen op en vergroten je ogen. Met een chique ‘je ne sais quoi’-uitstraling kom je binnen. Zorg ervoor dat je een pittig volume- en lengte gevende mascara hebt in je make-up tasje. Echt succes scoor je door consequent twee keer per dag je wimperserum te gebruiken. Het gaat er niet meer om of je er een gebruikt, maar welke fijne versie jij gebruikt.
Maar hoe moet je het aanbrengen? Het is niet raar als je nieuwsgierig bent én de stap nog niet hebt gezet. Het is makkelijk.

Stap 1: een strategische plaats. Leg ‘m zichtbaar bij je tandenborstel of je oogverzorging. Deze gebruik je namelijk ook twee keer per dag. Zo kun je je wimperserum zeker niet vergeten.

Stap 2: breng het iedere ochtend en avond als een soort transparante vloeibare eyeliner langs de bovenste en onderste wimperrand aan.
Ben je benieuwd of wil je er ook een? Stuur me een DM. |