In mijn branche wordt geen make-up gebruikt’.

‘Het gaat toch om de inhoud? Ik heb een goed verhaal en ben dé expert op mijn vakgebied. Dat is waarom m’n opdrachtgevers me vragen’.

‘Make-up is niets voor mij, het is frivool en oppervlakkig en ik wil er zeker niet opgedirkt bij lopen’.

 

Groot gelijk dat je bijvoorbeeld thuis of wanneer je vrij bent, geen make-up draagt. Prima. In zakelijke situaties is het een ander verhaal en kun je het juist voor je laten werken. Er is een groot verschil tussen kiezen voor dikke lagen plamuur of enkele zakelijke make-up tips functioneel inzetten.

Wanneer je bijvoorbeeld wat roodheid in je gezicht hebt, kan dat wanneer je het warm hebt of onder druk werkt, ongewenst vurig worden. Het doet niets voor je zelfvertrouwen en een rood hoofd leidt af.

Een schijnbaar onzichtbaar vleugje natuurlijke foundation maakt een groot verschil. Je brengt het zó aan dat je er ogenschijnlijk niets van ziet en wel de gewenste rust in je gezicht geeft waardoor je meer jezelf bent.

Mensen kiezen voor de persoon. Jij bent goed zoals je bent en de kunst is dát te laten zien. Door vol zelfvertrouwen je zichtbaarheid te vergroten, bewijs je jezelf en anderen een dienst.

Verwar het niet door te denken: ze nemen me maar zoals ik ben, dus ik hoef niets aan mezelf te doen. Goed voor de dag komen helpt mee aan zakelijk succes. Doordat je je zelfverzekerder voelt oog je sowieso succesvoller.

Je gaat ervaren hoe fijn het is steeds meer jezelf te zijn, dat dat goed is en dát juist je succes gaat zijn. Door dicht bij jezelf te blijven en dat uit te dragen in een bruisende look, krijgt je zelfvertrouwen een boost en dat werkt aanstekelijk.

Door jezelf echt zichtbaar te maken komen potentiële klanten sneller bij je terecht. Zij waren op zoek naar een oplossing voor hun pijnpunt. Een expert en dan graag iemand met wie ze een klik mee hebben. Jou dus.

Wil je leren wat alle succesvolle zakenvrouwen toepassen? Hoe je stevig in je schoenen staat met een zelfverzekerde, krachtige én eigen uitstraling?

Neem contact met mij op!