Handig: je make-up tasje waar alles inzit om je ’s morgens mee op te maken.

Het is een vaste routine geworden en je brengt het zo aan. Maar iedere dag raak je er steeds meer op uitgekeken. Alwéér die oogschaduwtint met dat potlood. Qua lipstick heb je 2 à 3 kleuren om uit te kiezen maar echt vrolijk word je er momenteel niet van. De tinten ken je nu wel maar door de haast krijg je niet verzonnen wat dan een goed idee zou zijn.

En dan de manier van aanbrengen. Je ogen heb je normaal snel, mooi opgemaakt. Maar het werkt niet meer. De vorm van je ogen is veranderd; het doet niet meer wat het eerst voor je deed. Je foundation lijkt wat raar. Je ziet ‘m ineens zitten, om over je wenkbrauwen maar te zwijgen.

Heel begrijpelijk. Het licht is ’s zomers bijvoorbeeld anders dan in de winter.
 Als persoon ontwikkel je je en bijvoorbeeld je huid verandert. De tint verandert van kleur, oogleden en wenkbrauwen krijgen een andere vorm. Tijd voor een update.
 Het hoeft vooral geen complete metamorfose te zijn. Iedere oogvorm is goed en je bent steeds op zoek naar de juiste oogtechniek die nu bij je past. Je zult versteld staan wat verleggen van accenten, nieuwe tinten en bijvoorbeeld een sprekende wenkbrauw voor je gaan doen.

Door goed te kijken wie je nu bent, waar je voor staat en je look daarop aan te passen zal je persoonlijkheid beter naar voor komen zodat je op een flitsende manier vooral jezelf bent. Blijf niet hangen in wat je doet. Laat er een frisse blik naar kijken en ga aan de slag.
 Leer hoe je makkelijk, snel en mooi gaat shinen.

 Kom 12 december naar de masterclass Zakelijke Make-up. In 4 uur heb jij je nieuwe look helemaal onder de knie.