Foundation in dikke lagen aangebracht of shiny glanzende oogschaduw onder wenkbrauwen bij ogen die dit niet meer kunnen hebben. Grove poriën en een blotebillengezicht. Iedereen die bij je bedrijf werkt, vormt voor de buitenwereld jouw visitekaartje. Je team werkt hard, je hebt gouden krachten in dienst. Lang leve imperfectie en individualiteit. Met veel zorg bouw je aan je bedrijfsuitstraling. Waar jij als manager of ondernemer precies voor ogen hebt waar jullie voor staan en wat je over wilt brengen, kan dat voor je team en wellicht voor jezelf best een uitdaging zijn. Wat wordt er verwacht, wat is wel en wat is niet gewenst? De één voelt dit van nature aan en bij de ander is er thuis steeds gezegd ‘Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg en haal je vooral niets in je hoofd.’ De zorgvuldige klasse uitstraling van bijvoorbeeld @klm stewardessen is niet zomaar uit de lucht komen vallen. De weloverwogen keuze van hun voorkomen roept direct een gevoel van professionaliteit en veiligheid op. Persoonlijk voel ik me direct beter wanneer ik, ondanks goede voorbereiding, tijdens een stressmoment op Schiphol 1 van hen kan aanspreken.

Een zakelijk adviseur die er echt staat, met pit en flair, heeft meer impact dan een grijze muis.

Een vrouwelijke sommelier in een toprestaurant die op passende wijze een bijzondere wijn voorstelt met overeenkomende elegantie in plaats van een verhit hoofd door drukte.

Een eventmanager die uiterlijk in alle rust en in control de hectiek van het toonaangevende event het hoofd biedt.

Catering- en horecamedewerksters die ook qua uiterlijke verschijning het niveau van het bedrijf onderstrepen in plaats van afbreken door pittige inzet tijdens lange hectische werkdagen.

Goed voor de dag komen staat voor zakelijk succes. Je medewerkers hierin faciliteren is een compliment voor hun expertise. Hoe doe je dat? Een top indruk maken door stevig in je schoenen te staan. Met een professionele, krachtige én eigen uitstraling.

Daar is geen metamorfose voor nodig, je wilt juist de individualiteit behouden. Wat wel helpt, is je vrouwelijke teamleden de kans geven op een aangename manier te leren hoe ze zichzelf 2.0 neer kunnen zetten met een geslaagde, langhoudende look die ze graag dragen en met plezier in een handomdraai aanbrengen. Leer de do’s & dont’s; wel of geen foundation, of liever getinte dagcrème en waarom, wat is het geheim van een langhoudende, natuurlijke look? Wenkbrauwen bepalen voor 70 % de uitstraling van een gezicht. Hoe doe je hier je voordeel mee? Een dikke lijn onder het oog die het oog naar beneden trekt, of een mooi accent dat de ogen vergroot en lift. Wat te doen bij donkere kringen of wallen en welke make-up kleuren werken het best? Make up functioneel.

Combineer het nuttige met het aangename met een bedrijfsworkshop Dagmake-up. Een workshop die als bedrijfsuitje ervaren wordt. Tijdens de ontvangst met koffie/ thee en iets lekkers worden ieders wensen en verwachtingen doorgenomen. Na een kort huidverzorgingsgedeelte – de basis van een mooie look is een goed verzorgde huid – leer je hoe stap voor stap een passende look aan te brengen. Ieder krijgt persoonlijk advies. Na demonstratie ga je onder begeleiding zelf aan de slag. Door bijvoorbeeld zelf je oog op te maken krijg je het echt in de vingers en zal de applicatie thuis sneller, mooier en makkelijker zijn. Handige tips & tricks waarmee je in een handomdraai goed voor de dag komt. Ook deelneemsters die vooraf aangeven niets met make-up te hebben, gaan aangenaam verrast naar huis. Tijdens de workshop word je van een hapje en een drankje voorzien.

Locatie: studio Gigi Bowmer Beauty & Business te Moergestel. Desgewenst komen we op locatie.
Duur van de workshop; 3 uur. Met plezier overleg ik met je hoe we je team echt blij maken en de aandacht geven die het verdient. Stuur me een email.