Droge lippen en kapotte mondhoeken die pijn doen. Lelijke velletjes, uitgedroogde en korrelige lipstick. Het gaat van oncomfortabel naar droog. Van droog naar trekkende lippen en de volgende keer gebarsten lippen. Probeer daar maar eens snel vanaf te komen of überhaupt lipstick overheen te dragen. Uitgedroogde lippen waarvan de aanblik je buikpijn bezorgt. Ik kom ze tegen. Het kan er zomaar insluipen. Neem het thuiswerken bijvoorbeeld; je maakt je op, maar omdat er niet direct een video call staat, laat je je lippen even zitten.

Om maar niet te spreken van de trend reports; alles boven de mond – ‘ogen en wenkbrauwen’ – is in, lippen zijn blijkbaar uit. Alleen al bij het lezen zakken veel vrouwen in. Ah, dan doe ik ook lekker niets op m’n lippen. Nou, na een ochtend niets op je lippen zijn ze droog en is het verleidelijke er al wel van af. Hou dit een paar dagen vol en je begint gebarsten mondhoeken te krijgen. Ongeacht de hoeveelheid vers fruit die je naar binnen werkt.

Wat dacht je van de zon, varen, flink buiten wandelen of hardlopen? Je lippen hebben bescherming en verzorging nodig.
Iedere avond voor het slapen gaan doe ik lipbalm op. En zodra ik ’s ochtends wakker word ook. En dan niet een mass market versie die zo verslavend werkt dat je lippen uitdrogen als je het ieder half uur niet opnieuw aanbrengt.
Of een blikje waar je met je vingertop in moet.

Het heeft even geduurd en ik heb het gevonden. Heerlijk crèmig zonder vet te zijn. Verzorgend zonder verslavend te zijn, alsof je hem dwangmatig ieder uur aan wilt brengen. Fijn zachte, gladde, mooie lippen. Waarna gloss of lipstick applicatie een genot is.

Gemaakt in Nederland, vegan, 100 % natuurlijk, cruelty free en met de beste ingrediënten als kurkuma. Dat dankzij het hoge percentage antioxidanten helpt beschermen tegen zon en veroudering én een droge huid verzacht.

Nu een vast onderdeel in mijn collectie. 3 Stuks in een verpakking: 1 voor op je nachtkastje, 1 in je tas en 1 voor je kinderen/ partner. En dan ben je die van jou tenminste niet onmiddellijk al kwijt. Wil je dit toegestuurd krijgen? Stuur me een bericht. Gratis verzending.