Twee tips over hoe je jezelf goed presenteert.

1) Als je net aan het begin staat van je carrière: bepaal dan wat bij je past en oefen het aanbrengen ervan. Ben je niet gewend make-up te dragen, start dan met een uiterst natuurlijke look. Wat getinte dagcrème voor rust, concealer om eventuele donkere kringen te verdoezelen, een vleugje mascara en wat lipgloss om je gezicht te laten spreken maken al een heel verschil. Ambitieuze vrouwen realiseren zich dat het niet alleen om de kennis en expertise gaat die je te bieden hebt, maar ook over hóe je dat laat zien door je uiterlijk. Je wilt aan de buitenkant laten zien wie je aan de binnenkant bent, zodat je binnenkant synchroon loopt met je buitenkant.

Loopt je zaak al goed of ben je een gedegen speler op jouw vakgebied, verzand niet iedere dag in dezelfde make-uproutine. Wanneer je nog steeds de look van je bruidsmake-up als inspiratie hebt, wordt het hoog tijd te veranderen. In dit geval geldt dat te trouw al snel verouderd toont.
Probeer iets nieuws, oefen het en blijf up-to-date.
Ben altijd de beste versie van jezelf en ben enthousiast.

2) Heb een rolmodel
Van tijd tot tijd hebben we allemaal iemand nodig om geïnspireerd door te raken, tegen op te kijken en je beter door te voelen wanneer je even in een dip zit. Koningin Maxima is een goede inspiratiebron. Intelligent, stylish en midden in het leven.

Wil je weten wat voor jou de nu best werkende look is en hoe je deze zelf snel, mooi en makkelijk aanbrengt? Plan dan een telefonisch Representatiegesprek. + 0031 6 21 54 17 76.