Blog

Professioneel Zakendoen
dinsdag 17 maart 2020 |

Professioneel Zakendoen, jezelf en anderen serieus nemen en er gewoon voor gaan.Geen plamuur maar zichtbaarheid. Een verademing te lezen onder een post hoe tekstschrijver Lidwien Jansen omschreef wat ik doe.Vrouwen verzinnen van alles om zichzelf aan ..
Lees verder

Hoe meer succesvol te zijn als ambitieuze vrouw of team.
maandag 10 februari 2020 |

Twee tips over hoe je jezelf goed presenteert.1) Als je net aan het begin staat van je carrière: bepaal dan wat bij je past en oefen het aanbrengen ervan. Ben je niet gewend make-up te dragen, start dan met een uiterst natuurlijke look. Wat getinte ..
Lees verder

Gemiste kansen..
dinsdag 28 januari 2020 |

Backoffice en het sales team hebben lang naar deze kans toegewerkt. Eindelijk kan voor die klantgroep een presentatie gegeven worden. Locatie, apparatuur en uitnodigingen zijn geregeld. Er is opgevolgd wie aanwezig is. Er is een korte, pakkende video ..
Lees verder

Helemaal kaal
woensdag 11 december 2019 |

Het kan niet waar zijn... Na een hectisch vertrek vanuit huis wil je je onderweg snel een beetje opmaken. Thuis zat het er niet meer in. Je doet je tas open, zoekt nog een keer. Dit kan toch niet. Ah nee, je hebt echt álles op de keukentafel laten l ..
Lees verder

Alweer diezelfde oogschaduw? Uitgekeken op je look?
maandag 18 november 2019 |

Handig: je make-up tasje waar alles inzit om je ’s morgens mee op te maken.
Het is een vaste routine geworden en je brengt het zo aan. Maar iedere dag raak je er steeds meer op uitgekeken. Alwéér die oogschaduwtint met dat potlood. Qua lipstick ..
Lees verder

Make-up Etiquette op de werkvloer. ‘50 Shades to dark'..
dinsdag 15 oktober 2019 |

Foundation in dikke lagen aangebracht of shiny glanzende oogschaduw onder wenkbrauwen bij ogen die dit niet meer kunnen hebben. Grove poriën en een blotebillengezicht. Iedereen die bij je bedrijf werkt, vormt voor de buitenwereld jouw visitekaartje. ..
Lees verder

Succesvolle mindset tijdens je presentatie
dinsdag 17 september 2019 |

Het nieuwe werkseizoen start en als ambitieuze zakenvrouw heb je je flink ingezet om door te groeien. Het kost bloed, zweet en tranen maar daar heeft niemand iets mee te maken. Toen je eindelijk vooruitgang boekte werd je direct weer teruggezet. Jij ..
Lees verder

Make-up is niets voor mij
dinsdag 03 september 2019 |

‘In mijn branche wordt geen make-up gebruikt'.'Het gaat toch om de inhoud? Ik heb een goed verhaal en ben dé expert op mijn vakgebied. Dat is waarom m’n opdrachtgevers me vragen'.'Make-up is niets voor mij, het is frivool en oppervlakkig en ik w ..
Lees verder